Tag Heuer Monaco Mikrograph Replika Klockor Recension

Kolla in idag min största Tag Heuer replika klocka och dela några bilder med dig. Det känns som om Tag Heuer replika klockor blivit oförglömda i popularitet på senare tid och jag tror att den främsta anledningen är att de inte verkligen har kommit med några tankar på modeller på sistone.

Tag-Monaco-Replika-Klockor

Replika Tag Heuer Monaco Mikrograph Recension

Egentligen gjorde de men de är på alltför höga och mycket speciella utgåvor som och de modellerna brukar inte vara mycket tilltalande för det stora antalet killar där ute. Ännu mer i Tag Heuer falska klockor världen hitta bra klonade bitar av speciella utgåvor det är inte en lätt uppgift eftersom det inte är mycket intresse för att göra dem. Jag skulle gärna se några fler Tag Monaco replika klockor tuffa, de gamla vintage samt de nyare modellerna. Låt oss kolla in den här Tag Heuer Monaco Mikrograph falsk klockan men för att den hittills är den största kopiketten jag någonsin ägde.

Borstat och polerat tjockt och fyrkantigt stort fodral med en bra repfast kristall. Stora pushers på sidan och logotypen på den sålda kronan. Röd trim på kronan följer Tag Heuer ser ut. Det är en ganska tung klocka, jag menar att det är den typen klocka som du verkligen känner på din handled. Små timmar och minuter händer i mitten av klockan som är typ av en 3D-ratt med olika händer på två nivåer. Små kryssande sekunder håller klockan 6 och den största handen på klockan är faktiskt den stora sekunderhanden.

Klockan 3 och 9 är bara för show och det finns ett datafönster vid klockan 12 som originalet inte har. Jag menar att originalet inte kommer med ett datumfönster alls. Den övre mittdelen Tag-logotypen ser bra ut så totalt sett ser den här ganska komplicerade ratten ut bra. Det tar ett tag att vänja sig för att zooma in i mitten av det för att läsa tiden eftersom du först förstår att du bara stirrar på andra detaljer innan du fokuserar på tiden. Det finns en Tag-logo på sidan också som ser ganska massiv ut. Tvåstens rostfritt stålarmband har en bra vikt också och ett bra grepp på wrist. kt den stora sekunderhanden.

Du måste gilla den här stora och skrymmande typen av falska Tag Heuer klockor eller stora, skrymmande klockor i allmänhet för att stoppa och stirra på den här men jag tycker att det är en väldigt intressant bit och jag har definitivt roligt att ha den där ute speciellt för att Nästan ingen vet faktiskt vad det är. Kolla in några fler bilder och låt mig veta dina tankar om det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *