Tag Heuer Grand Carrera Caliber 36 Replika Klocka

Tag Heuer Grand Carrera Caliber 36 Replika

Det har varit ett tag sedan jag har händerna på ett falskt Tag Heuer Grand Carrera-stycke, men tack vare en bra vän till mig fick jag chansen att skriva dagens replika klockor bildrecensionartikel. Han åkte nyligen och köpte den här Tag Heuer repliksklockan, eftersom han alltid var en fan av Grand Carrera Caliber 36. Det här är Tag Heuer Grand Carrera Caliber 36 RS Caliper Automatisk replika klocka på alla svarta på svart och med gummistroppen. De kommer bara i svarta ringer ändå. Han släppte det i mitt hus igår så jag fick checka ut det och ta några bilder.

Det är en bra klocka, en genomsnittlig kvalitet men. Det är allt i slutändan, för annars skulle det vara bra. Låt mig berätta vad är min nötkött med denna bit. Tag Heuer-logotypen ska vara på svart bakgrund och pushersna ska ha dessa slipningar och inte vara släta.

Datumet ska vara vitt på svart och inte svart på vitt. Annars är det en bra falsk Tag klocka. Kom och tänka på det som inte är så illa alls, jag menar att jag har sett några riktigt dålig kvalitet replika klockor speciellt på denna modell.

Väskan är välpläterad och har en bra storlek och tjocklek. Bezel har ett bra fäst och den inre fästet roterar jämnt på båda hållen. Armbandet är väl monterat på väskan och det erbjuder det bra runda sportiga greppet på handleden. Crown har Tag Heuer-logotypen och den har den röda gummi prydnaden på den men kanske inte tydligt synlig i bilderna.

Händer och markörer och rattelement är bra så övergripande ser det bra ut och det är definitivt en sportig rolig del att bära speciellt med det gummibandet. Gummibandet är flexibelt och solidt så det ska hålla länge.

Jag tycker att det här skulle vara ett bra val för ett vardagligt slitstycke i stället för ett fashion uttalande, eftersom det ser bra ut, men jag tror att det saknar den äkta glöden. Detta är det exakta syftet min vän fick det för. Han ville ha en ganska enkel men snygg annan vakt att han inte skulle behöva oroa sig för mycket, men tycker fortfarande om utseendet. Gissa han väl väl då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *