Rolex klockor för kvinnor: Flickaktiga tjejer kommer också att älska dem!

Rolex-klockor-för-kvinnor

Jag måste erkänna att jag inte var en stor fan av Rolex klockorna för kvinnor tidigare. Jag har alltid ansett dem lite för maskulin för min smak, för ja, jag är en flickaktig flicka. Men det ändrades förra året när jag fick en Rolex replika klocka på min födelsedag.

Först och främst, tror inte att min pojkvän inte älskade mig nog för att få mig originalet, det var bara att han inte var helt redo att råna en bank för att köpa mig en gåva.

Han vet att jag bryr mig mycket om mitt utseende och att tillbehören är mycket viktiga för mig, för jag tror att de visar din personlighet ännu bättre än kläder. Så började han scooping för Rolex klockor för kvinnor som skulle passa min smak. Och han hittade den här fantastiska klockan som har gult förgyllt rostfritt stålarmband, safirkristallglas och diamantbesatt.

Denna klocka fungerar helt perfekt, det har aldrig orsakat mig några problem och ser så bra ut att folk trodde att det var originalet! Och jag älskar bara hur det gör mig så elegant och feminin när jag bär den. Nu överväger jag även att köpa mig en ny Rolex replika klocka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *