Riktiga VS Replika IWC klockor

IWC Big Pilot Kopior

Replika IWC klockor … Vissa älskar dem, vissa hatar dem. Jag för en, faller under den första kategorin, och från vad jag kan berätta, så gör majoriteten av dem biten av replikafelet. Nu, liksom alla icke-originella varor, finns det stora falska IWC där ute, men det finns också skrämmande. Det bästa sättet att berätta om en falsk IWC är något bra är att veta några saker om de riktiga. Jag vet att vi har täckt det här ämnet innan, men du vet hur de säger att upprepning är modern till lärande.

IWC UTC Replika

Som du redan vet kan replika IWC variera mycket i kvalitet, men det är replikvärlden, vissa är extremt höga i äkthet och byggkvalitet, medan andra är … låt oss säga sämre. Med den senaste våg av high-end replika IWC klockor är det så svårt att berätta skillnaden mellan det verkliga och det falska, att det blir nödvändigt att lära dig åtminstone de nyanserade skillnaderna mellan de två kategorierna. I vissa fall skulle det vara en bra idé att gå vidare och få hjälp av en utbildad professionell för att bestämma om din klocka är äkta eller inte.

Det finns några ganska enkla saker att leta efter när man försöker bestämma äktheten hos en IWC-klocka. Det är lämpligt att först noggrant undersöka den övergripande kvaliteten på material och konstruktion. IWC klockor använder material av hög kvalitet, och chansen är att en replika klocka sverige kommer att se lite mindre ut i byggkvaliteten. Det kan dock vara svårt att bestämma om du inte kan göra en jämförelse sida vid sida. Var särskilt uppmärksam på detaljerna på ratt och datumhjul. Finns det ojämnheter? Detta är en berättelse tecken på en iferior replica IWC klocka.

IWC Deep One Replika Klockor

Majoriteten av IWC replika klockor använder en asiatisk rörelse av en sort eller annan som effektivt replikerar de ursprungliga rörelserna som finns i riktiga IWC-klockor. Några av de nyare replikerna, inklusive flera kronografer, Big Pilots, IWC Portuguese och flera andra modeller, innehåller ETA-rörelser.

IWC GST Perpetual Replika

Även om priset verkar för bra för att vara sant, har du förmodligen att göra med en replika IWC, inte ett original. Därför, när du planerar att köpa en begagnad, ta den till en urmakare och låt honom inspektera den. Självklart, om du köper det online, till exempel från eBay, är det svårt att veta om du får den riktiga affären eller inte. Det finns många ”Frankenwatches” runt och du kan lätt bli lurad (en ”frankenwatch” är en blandning mellan en replika och ett original, till exempel tar de en original ratt och en original caseback, lägger den på en falsk IWC eller något annat märke och sälja det som ett original).

Med det sagt, lycka till att hitta din favorit replik IWC klocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *