Replika Klockor Rolex Explorer II 42mm

EXPLORER II ReplikaEXPLORER II Replika

Jag har gjort många funktioner om damer replika klockor nyligen. Men idag ser jag att jag borde ge en mans klocka en funktion eftersom jag är en kille och jag älskar klockor. Rolex är otvetydigt ett av de mest (om inte det mest) populära märket av kronografer idag. Rolex popularitet och prestige är mycket imponerande med tanke på att ha tävling så fantastiskt som TAG Heuer eller Breitling. Därför mitt snabba beslut att använda Rolex för dagens mäns funktion.

Jag gillar att blogga om klockor kopior som är relativt nya och replika Rolex Explorer II är en av dessa klockor. Explorer II: s kristallklara läsbarhet är vad som skiljer det från varandra. Rolex använder vad de kallar en ”Chromalight” -skärm på ratten. Chromalights blåglöd varar i 8 timmar utan några ljusvariationer, och det anses vara dubbelt så bra som standardkonkurrensen. Rolex kunde inte riktigt namnge en klocka ”Explorer” utan att användaren kunde läsa den i mörkret, så jag antar att Rolex lyckades få det som omfattas. 🙂

Andra funktioner Explorer II inkluderar ett 42mm stålfodral, ett ostronband, svart eller vitt ratt, en självlindande rörelse med 24-timmars hand och mycket mer! Denna klocka är definitivt en av Rolex bästa, men varför betalar så mycket för det? En Rolex replika klocka är bättre inte bara för att kvaliteten är lika bra, men också för att det bara är en bråkdel av priset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *