Replika Cartier Tank Solo Klockor Förlorar Aldrig Sin Charm

Cartier Tank klockan skapades av Louis Cartier 1917. Det är därför linjerna och proportionerna i Replika Cartier Tank Solo Klockor är mycket liknade de tankar som användes under första världskriget. Det har varit många variationer av den här klassiska klockan sedan dess men det har aldrig förlorat sin attraktionskraft för klockvänner.

Replica Cartier Tank Solo klockor i rostfritt stål levereras med en lås som känns väldigt bekväm på handleden. Jag hade tvivel först eftersom det tar ett tag att få bandet att sätta upp rätt, eftersom du måste vika det, klämma det och placera det på plats i låset men det här är faktiskt ett band av utmärkt kvalitet och mycket hållbar . Den synliga delen av låset på utplaceringen ser bra ut, platt och lågprofil i enlighet med sagans profil.

De svarta händerna på Replika Cartier Tank klockor är enkla och har den välkända Cartier svärdformen medan de vackra romerska siffrorna tycks skjuta upp den vita ratten. Dessa klockor är väldigt lätta att läsa.

Och här är en annan bra sak som jag märkte efter att ha på sig denna Cartier replika i några veckor nu: Dess nyhet har inte gått av. Jag kunde inte vara lyckligare med det! Om du tänkte den här klockan är för liten för en man, måste jag säga att det inte känns så. Jag har faktiskt försökt på den lilla storleken också och jag skulle gärna ha det också.

Jag undrade hur det skulle vara att ha en klocka med kvartsrörelse. Tank Solo är så vacker att jag inte ens bryr mig så mycket om rörelsen. Men det visade sig vara en utmärkt Cartier-rörelse som finns i många av deras replika klockor sverige, även de mycket dyra guldtiderna. Jag älskar verkligen utseendet på denna klocka. Jag tror att det kommer ta ett tag för mig att hitta en annan klocka som jag kan gilla lika mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *