Replika Audemars Piguet Ambassadör För Professionella Spelare

Replika-Klockor-Audemars-Piguet-and-Leo-Messi

Visst den berömda klocka varumärke Audemars Piguet är mycket stolta över att ha som ambassadörer för många professionella spelare från hela världen som är den berömda argentinska fotbollsspelare Leo Messi. Detta är verkligen en stor fördel för företaget för att marknadsföring och försäljning. På tal om försäljning, auktioneras Messi hans sportklocka Audemars Piguet Royal Oak i syfte att samla in pengar till hans stiftelse som bär hans namn.

Det är inte förvånande, inte heller är det en hemlighet att Messi har en hel del anhängare och fans, och många av dem förmodligen betala stora summor pengar för att äga skjortor, bollar och även egen spelare tillbehör som klockor. Siffran för auktionen Watch Audemars Piguet Royal Oak stängdes det var $ 81.850. Förutom att vinna denna vackra klocka kommer högstbjudande också ha möjlighet att träffa Messi i Barcelona. Säkert om Leo Messi fortsätter auktioner av denna typ, kommer dess fundament växa snabbt.

Audermas Piguet inte den mest kända varumärket på grund av sitt pris, men dess grupp high-end kunder. Om du tror att du någonsin kommer att ha en Audemars Piguet som Leo Messi, vet du att tack vare Replika Klockor Audemars Piguet Royal Oak kommer att ha samma lyxiga rum och bäst av allt, på fickan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *