Panerai Luminor Replika Klockor Sverige

Först och främst är den reptåliga kristallen mycket bra, har just rätt kupol och några riktigt fina blå reflektioner. Rostfritt stålhölje är allt polerat, har en bra tjocklek och jag är också nöjd med vikten även om jag inte vill komma in i rätt vikt eller inte ämne som för mig om det känns tillräckligt tungt på handen är det mer än nog.

Enkel uppringning med de enkla Panerai-märkena och 9 sekunder små sekunder. Strömreservindikatorn klockan 5 plockas upp bra efter några minuters slitage. Bakväska är en vinnare! Goda graveringar och en mycket bra bild av den japanska automatrörelsen som håller riktigt bra tid.

Rotorn är också full av Panerai-gravyrer så överallt ser ryggen riktigt bra ut. Läderbandet har bra markeringar på baksidan och en fantastisk färg. Det är den främsta blickfångaren av denna falska Panerai, och det ger ut panerai replika så mycket mer som något annat armband skulle göra. För att vara ärlig med dig är detta den främsta anledningen till att jag behöll det som jag alltid ger några av mina replika klockor sverige borta till vänner som kommer runt och bara inte vill lämna utan att de blir kär direkt med.

Det är en bra vana att jag ibland måste slåss för att hålla några av mina favoriter i hemmet. Lyckligtvis kom denna bort många gånger och det är fortfarande en av mina dyrbara, även om jag bär den ganska sällsynt idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *