Panerai Luminor GMT Replika Klocka Recension

Som jag nämnde i min senaste Panerai replika klocka recension börjar jag luta mer och mer mot Panerai replika klockor. En bra kvalitet Panerai falsk klocka dödar alltid det för att det är så enkelt med en design och funktioner och det ser så bra och rent ut. Detta är ganska mycket orsaken till dagens falska Panerai klocka recension. Det är den första Panerai Luminor GMT-repliksklockan jag granskar på min blogg och jag börjar också gilla GMT-funktionen på alla märken.

Det är en cool sak att ha en extra hand som kan ge dig en dubbel tidszon när det behövs på en enkel ratt eftersom det här är främst idén att GMT-modellerna är inriktade på.

Panerai Luminor GMT Replika - http://www.replika-klockor.com

Panerai Luminor GMT Replika – http://www.replika-klockor.com

Ja, det här är en väldigt intressant modell än det mesta du hittar där ute. Det är smaksignalen Pam 29M replika men med en vridning. Jag kunde bara hitta den här modellen på ett rostfritt stålfodral som ett original, inget pläterat eller andra färger. Detta hindrade mig inte från att få denna replica Panerai GMT men. Jag menar, hur ofta får du se en sådan intressant burgunder-lila borstad och polerad väska på en klocka? Det är rätt inte många gånger om någon. Detta gör det lite svårare att accessorize men jag gillar en utmaning speciellt när kvaliteten finns på ett stycke som den här.

Tuxedo dialen med de goda händerna och markeringarna gör det så bra och snyggare än din genomsnittliga replik Luminor klocka. Armbandet är också en unik färg med lila stygn och en borstad spänne som passar väskan. Bakstycket har bra Paneai-gravyr och det är solidt i stället för att genomföra en japansk självlindande automatisk rörelse. Det är en medelstorlek, något mindre än den i min senaste Panerai falska klocka recension. För mig är det en mer elegant och snygg bit, men ändå avslappnad i bästa fall. Definitivt värt en daglig klocka. Det är också ett roligt drag eftersom det alltid är uppmärksamt eftersom det är så unikt och ändå så enkelt. God uppmärksamhet på detaljer och god kvalitet övergripande.

Om du är i Panerai falska klockor eller någon form av GMT-modeller så är det här definitivt ett måste se om inte ett måste men jag tror att när du spelar videon får du en bättre känsla av vad jag pratar om . Kolla in det och gärna ge mig dina tankar och åsikter om denna falska Luminor GMT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *