Panerai Luminor Ceramica Falska Klockor

Kommer tillbaka till denna snygga orange läderrem Panerai Luminor Ceramica falsk klocka men den här gången med en recension. Tack igen Matt för att låta mig göra en fullständig bild- och videorecension på denna bit. Mycket uppskattad och jag är säker på att mina läsare också är. Denna replika Panerai Luminor klockan är återigen en av de enklaste och rena falska Panerai klockorna du kan få. Den keramiska finishen dödar dock och gör det så roligare.

Falsk Panerai Luminor klocka

Ett annat utseende bara på grund av det orange läderbandet va !? Jag tror det. Orange och svart går alltid bra tillsammans så jag är glad att se den här kombinationen på denna kopior Panerai. Det handlar alltså om färgkombinationen i det här fallet eftersom klockan själv är tom, eftersom blank kan få. Bara timme och minuters händer, ingen sekunders hand och inga andra inskriptioner på ratten än Luminor Panerai och företagslogotypen.

Kopior Panerai Rörelse

Du ser på bilden nedan att rörelsen sitter inte ett mörkgrå / svart skelett som passar in i den övergripande designen riktigt bra. Rörelse är manuell vikling japansk kvalitet med ett kraftreserv på över 24 timmar. Jag rekommenderar att du lindar den varje gång du sätter på den men bara för att försäkra dig om att den har all ström som behövs.

Det är en ganska skrymmande bit som jag måste erkänna trots allt, och det kommer att ta stor uppmärksamhet när det är till hands. Det finns inte många klockor kopior ute med denna färgkombination och det kommer att dra stor uppmärksamhet. Det är lätt eller svårt att accessorize det hela beror på hur du tittar på det men jag tycker att en funkig bit som den här blir bättre bara på egen hand utan att för mycket matchning involveras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *