Omega Seamaster Aqua Terra Co-Axial ”London 2012” 34 mm Dam Replika Klockor

Firande kvinnliga idrottare vid Olympiska spelen i London 2012, förlängde Omega sin Specialties Collection med en ny, stilfull timepiece. Seamaster Aqua Terra Co-Axial ”London 2012” 34 mm repliksklocka kombinerar en särskild design av Aqua Terra-serien med en exklusiv OMEGA Co-Axial Caliber 8520 vars okomplicerade kvalitet är bekräftad av COSC-kronometercertifikat.

Den första är en bicolor-upplaga som blandar 18 karat gult guld med rostfritt stål. Två material kontrasterar varandra med briljant polerade och borstade ytor, medan en mörkblå urtavla matchar en snygg läderrem. Den felfria designen av den PVD-belagda blå dialen är markerad med vertikala teak-mönster linjer som är varumärket för timepieces från replica Aqua Terra Collection. Tillämpade timmarkmarkörer är gjorda i 18 karat guld och behandlas med vit Super-LumiNova, för ökad läsbarhet. För det speciella syftet är facetterade 18 karat guldhänder täckta med samma ljusmaterial. Det finns också ett applicerat 18 karat gulddatum fönster vid klockan 3.

Den andra versionen av Seamaster Aqua Terra Co-Axial ”London 2012” replika levereras med ett fodral och ett armband både av borstat och polerat rostfritt stål. Inuti 34 mm fodralet finns det egen kalibreringsenhet 8520 självviklingsmekanism. Denna certifierade kronometer innehåller en coaxial escapement som starkt ökar noggrannhet, stabilitet och hållbarhet. Det innefattar också ett fritt sprungbalanssystem med en balansbaljkilja och kan automatiskt lindas i båda riktningarna vilket minskar lindningstiden. Förflyttningen ger 50 timmars kraftreserv. Slutligen möter den estetiska normer med en rhodinerad yta och exklusiva Genèvesvågor i arabesque.

Liksom alla Seamaster swiss replika klockor, har denna damer Aqua Terra Co-Axial ”London 2012” replika stor vattenmotstånd. Det tålar vattentrycket upp till 150 meters djup. Dess tecken på åtskillnad är en intressant case-back, stämplad med London 2012 olympiska spelen medaljong. I London firar Omega två stora årsdagar. Det är exakt 80 år sedan varumärket första utseende som den officiella olympiska spelens tidvaktare. Dessutom är det 25: e gången som Omega har denna prestigefyllda roll.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *