En mycket Travolta-bild med en Breitling Replika

Replika-Klockor-John-Travolta-Breitling

John Travolta har en talang för att locka nyheter och Oscar kunde inte låta bli att återigen stå i centrum för alla kommentarer. Åtminstone med klockor om du brukar träffa skådespelaren och om du har uppmärksammat som tar, vet att du Breitling modeller. Men inte panik, om du inte har råd med Breitling replika klockor finns som kommer att ge ditt utseende en touch Travolta.

John Travolta gjorde rubriker på Oscars eftersom det var fel att utse Idina Menzel, tolk Let It Go temat i filmen Frozen var vinnaren av Oscar för bästa sång, och i stället för att säga sitt namn presenteras för Adele Nazeem. Idina Menzel sade de fattiga behövs efter nästan tio sekunder för att reagera och att sjunga sången på grund av uppståndelsen.

Naturligtvis ursäkt Travolta och ont dryck är redan övervinnas . Åtminstone av honom och nyligen presenterade Ocala filmfestivalen i Florida.

Hur som helst, vad är obestridligt är att stilen Travolta är mycket personlig och till stor del ansvarig för dess framgång trots sina skandaler, så om skådespelaren har valt Breitling kopior som sin favorit replika klocka, kommer vi inte att andra Travolta som förnekar stor personlighet som förmedlar sitt utseende.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *