Breitling lanserar Avenger Hurricane 12H Replika

Replika-Breitling-Avenger-Hurricane-12H

Det är nästan ett år sedan jag tittade på Breitlings Avenger Hurricane (se posten här), som presenterades förra året Baselworld. Innan årets mässa överges i mars har Breitling replika löst idag en uppföljare.

Replika Breitling Avenger Hurricane 12H delar faktiskt de flesta av egenskaperna för förra årets modell: ett kraftfullt svart 50 mm fodral i komposit ”Breitlight”, svart urtavla med gula detaljer och gummi textilrem. En hård kombination, vilket ger klockan lite extra. Personligen blev jag också förvånad över hur bekväm den stora resväskan faktiskt också sitter på handleden.

Det finns emellertid en stor skillnad mellan den nya klockan, som det också nämns i namnet. Till skillnad från Avenger Hurricane har Avenger Hurricane 12H en vanlig 12-timmars display. Det kan vara en välkommen förändring, eftersom föregångarens 24-timmarshow var knappast någonting för alla.

Replika-Klockor-Breitling

I praktiken betyder det också att replika klockor har ersatts med Breitlings välkända självgående manufaktur kaliber, B01. Arbetet är COSC-certifierat och har en reservreserv på över 70 timmar. Breitlings B01 debuterade tillbaka 2009 och var varumärkets första inbyggda urverk.

Förutom den svarta ringen är klockan också tillgänglig i en iögonfallande gul variant. Priset nämns inte, men om det kommer att bli till samma pris som förra årets upplaga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *