Breitling Chronomat Replika Klockor Sverige

Breitling Chronomat Evolution Replika Klockor

Breitling Chronomat Evolution Replika Klockor

Den Breitling Chronomat kopior, en annan klassisk replika Breitling klocka som verkar allvarligt sakna popularitet eftersom de nyare Breitling Bentley replika klockmodellerna helt dödar det. Jag tror att speciellt de klassiska klockor breitling kopior som denna kopior Chronomat till exempel borde definitivt bli mer exponering och ärligt och mer populär eftersom de inte på något sätt är mindre snygga än de Breitling Bentley replika klockor sverige.

Breitling Chronomat Replika Klockor Sverige

Gissa att mitt ”uppror” leder mig för att få mina händer på denna Breitling Chronomat replika klocka och skjuta några bilder för denna bildrecensionartikel. Jag tycker att det här är en bra bit och ett bra exempel på vad Breitling Chronomat replika klockor måste erbjuda där ute, även om vi tittar på ett vanligt Chronomat-fodral och bezel med en Evolution Chronomat-ratt.

Du vet att jag inte alltid går för de bästa klonerna och jag granskar ofta modeller som den här som inte matchar 100% en originalmodell. Det beror främst på att mina # 1 kriterier är kvalitet och genom åren har jag funnit att ha en unik bit som den här repliken Breitling till exempel, gör livet bara så roligt.

Så länge som det finns god kvalitet inifrån och ut och speciellt på rörelsen som kommer att sopa i sekunderhanden säljs jag ganska mycket. Svårt att gå fel med de tvåfärgade rostplätering och polerat rostfritt stål dessa dagar så det här är några av anledningarna till dagens klocka.

Replika-Klockor-Breitling-Chronomat-Klocka-Översikt

Fodral och fasett är helt polerade och så är de rosa guldpläterade elementen. Crown och pushers har en bra glans som återspeglar solljuset och rattljusen är också mycket trevliga. Rosa guld är vägen att gå dessa dagar och det bruna läderremmen är ännu inte ett mycket vanligt tillbehör i den här bilden. Jag tror det går bra här men men samtidigt kan det här fallet se bra på armband eller band.

Bakväska är också helt polerat och har bra Breitling-märkningar. Det finns mycket variation för modellen i den äkta klockan världen så att passera en bra kvalitet falsk Breitling Chronomat klocka är ganska lätt under dessa omständigheter. Det finns massor av kombinationer där ute och det skulle vara riktigt jag tror att den här biten skulle prissättas runt $ 6k så det är inte så galen dyr heller. Nog med min åsikt men låt mig veta hur ser detta ut i dina ögon? Skulle du bära den? Passar det till din stil och förväntningar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *